Lokalne vesti

Održana sednica Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi

U utorak 16. aprila 2019. godine u veliko sali opštine Petrovac na Mlavi održana je 76. sednica Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi.

Dnevni red sednice:

Razmatranje predloga Odluke o raspisivanju Javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Petrovac na Mlavi.

Razmatranje predloga Rešenja o davanju u zakup na određeno vreme poslovnog prostora koji se nalazi u sklopu Doma kulture u naselju Zabrđe.

Razmatranje predloga Rešenja o odbacivanju Žalbe Milana Dragutinovića iz Šetonja na Rešenje komunalne inspekcije Opštinske uprave opštine Petrovac na Mlavi.

Razmatranje predloga Rešenja o odbacivanju Žalbe Vladimira Stankovića iz Кamenova.Razmatranje Zahteva Stanka Кostića iz Beograda za pokrivanje finansijskih troškova za realizaciju izložbe „Priča o vodenici – od točka do turbine“.

Razmatranje predloga Rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.Razmatranje predloga Rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.

Razmatranje predloga Rešenja o povećanju prihoda i rashoda budžeta za 2019. godinu.

Razmatranje predloga Javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta opštine Petrovac na Mlavi radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini.

Tekuća pitanja.

Sednicom Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi predsedavao je zamenik predsednika opštine i predsednika Opštinskog veća, gospodin Goran Ristić. Prisustvovalo je ukupno 12 članova Opštinskog veća i nakon razmatranja sve tačke su jednoglasno usvojene, a tekućih pitanja nije bilo.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend