Lokalne vesti

Održane Sportske igre mladih u Petrovcu na Mlavi

Кaravan radosti i prijateljstva u organizaciji Sportskih igara mladih nastavio je svoj put po gradovima Srbije. Posle Novog Sada u četvrtak 17. maja na red je došao i Petrovac na Mlavi.

Više od 1.000 mališana okupilo se u sportskoj hali „Dragutin Tomašević“ kako bi ispratilo ceremoniju svečanog otvaranja Sportskih igara mladih.

Na otvaranju priređen je pravi spektakl. Pored Duška Nedinića i Ivane Jovanović predsednice SIM-a, otvaranju su prisustvovali Goran Ristić, zamenik predsednika opštine, Milanče Aćimović, predsednik Skupštine opštine, Dejan Marković, predsednik Sportskog saveza, Dejan Milošević, generalni sekretar Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi, pomoćnici predsednika, direktori javnih ustanova i preduzeća
Igre pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije u Petrovcu su održane u devet sportova.

Za sjajnu organizaciju pobrinuo se veliki broj ljudi SIM iz celog regiona kao i partneri iz Sportskog saveza opštine Petrovca na Mlavi.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend