Lokalne vesti

Održani pesnički susreti „Ramski sutoni“ u okrilju starog karavan-saraja

Deveti pesnički susreti „Ramski sutoni“, održani su u selu Ramu.

Manifestaciju je otvorio zamenik predsednika opštine Slađan Marković i gost-besednik, Biljana Milovanović Živak, profesor srpske književnosti i jezika i pesnikinja.

Za ovogogodišnju manifestaciju prijavilo se 107 pesnika iz svih krajeva Srbije, ali i iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Republike Srpske, Crne Gore, Bugarske, Velike Britanije i Australije.

U prelepom ambijentu karavan-saraja, predstavilo nam se preko trideset pesnika, a muzički štimung dao je ansambl „Novi zvučni talas“ Organizatori ovogodišnje manifestacije „Ramski sutoni“ su Narodna biblioteka „Vuk Karadžić“, opština Veliko Gradište i Mesna zajednica Ram.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend