Lokalne vesti

Održani Zborovi građana u naseljima Sige i Milanovac

U interesu efikasnije i bolje saradnje lokalne samouprave opštine Žagubica i njenih građana, u naseljima Sige i Milanovac, održani su zborovi građana.

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, pokazao je spremnost da zajedno sa svojim najbližim saradnicima i direktorima svih javnih preduzeća, putem direktne komunikacije  ostvari bliži kontakt sa svim građanima, i kako je sam rekao čuje šta građani žele i šta ih tišti.

Iz opuštene i neposredne komunikacije sa predsednikom i njegovim saradnicima, moglo bi se reći da je ovo bio zbor zadovoljnih građana. Nekolicina prisutnih građana iznela je nekoliko sugestija i predloga koji će po njihovom mišljenju poboljšati uslove u njihovom naselju, ali većina njih imala je samo reči hvale za predsednika Pavlovića i njegov dosadašnji rad.

Dobra komunikacija i saradnja obeležile su zbor građana u ova dva mesta, prva u  nizu u kojima su održani  zborovi, a praksa održavanja zborova nastavljena je i po ostalim naseljima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend