Lokalne vesti

Održano prvo sindikalno takmičenje u streljaštvu

U organizaciji Vojnog sindikata Srbije, Policijskog sindikata Srbije, Sindikalne organizacije Zavoda za javno zdravlje Požarevac , Sindikalne organizacije kazneno popravnog zavoda Zabela – Požarevac i Udruženja Ratnih Veterana dana 11. novembra 2019. godine održano je prvo „Sindikalno gađanje“.

Na terenu kluba praktičnog streljaštva Grom iz Požarevca oko šezdeset članova i prijatelja gore pomenutih sindikalnih organizacija su se takmičili u kategoriji CZ99 9mm brza paljba i precizno gađanje.

U kategoriji brza paljba treće mesto zauzeo je Nebojša Živojinović-RV, drugo mesto je pripalo Milanu Jovanoviću iz SO ZZJZ Požarevac a najbolji je bio Goran Radić iz VSS.

U kategoriji precizno gađanje treće mesto pripalo je Slađanu Đukiću-SO КPZ Zabela, drugi je bio Dejan Damnjanović-SO КPZ Zabela, a najbolji i najprecizniji je bio Goran Radić iz VSS koji je i sveukupni pobednik ovog takmičenja.

Pored takmičarskog dela svi prisutni su mogli u revijalnom delu da se oprobaju u gađanju lovačkim oružjem kalibra 12mm.

„Ovo je još jedna manifestacija u organizaciji VSS, PSS, SO ZZJZ POŽAREVAC, SO КPZ ZABELA. Zbog specifičnosti takmičenja dugo smo pripremali ovu manifestaciju koja je na zadovoljstvo svih prisutnih protekla na najvišem nivou, a za šta su svakako zaslužni Željko Vujičić i instruktori kluba praktičnog streljaštva Grom koji su nesebično učestvovali i podelili sa nama iskustva, praktične savete a pre svega mere bezbednosti u rukovanju različitim vrstama naoružanja. Кoristim ovu priliku da im se još jednom zahvalim u ime organizatora i siguran sam da će ova manifestacija prerasti u tradiciju. Već sada mogu da najavim za sledeću godinu novo takmičenje kao i već tradicionalno takmičenje u kuvanju gulaša i ono na šta smo najviše ponosni a to je „školica u prirodi“ za naše najmlađe.“ istakao je Goran Marić iz VSS ispred organizatora ovog skupa.

Posle takmičarskog dela svi prisutni su nastavili druženje u restoranu Labud gde su podeljene zahvalnice i diplome najboljim pojedincima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend