Lokalne vesti

Oduzimaju tablice zbog zatamnjenih stakala

Saobraćajna policija PU Požarevac od 28.februara isključila je 44 vozila iz saobraćaja i vlasnicima privremeno oduzela registraske tablice zbog zatamnjenih stakala.

Kako se navodi u saopštenju, policija do 13.marta sprovodi akciju kontrole saobraćaja sa akcentom na vozila sa obojenim ili zatamnjenim staklima na kojima je izvršena prepravka lepljenjem folija, nalepnica ili stavljanjem premaza što otežava vidljivost i bezbedno upravljanje vozilom.

U međuvremnu je 30 tablica vraćeno vlasnicima jer su ispravili nedostatke, kaže se u saopštenju i dodaje da će do nedelje pojačano biti kontrolisana i upotreba pojaseva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend