Lokalne vesti

Okolna naselja bez struje

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u utorak, 10. jula, bez elektične energije ostaće potrošači u okolnim naseljima, saopštila je Elektromorava.

U vremenu od 8 do 11h bez struje ostaće potrošači u naselju Živica

Istog dana, u vremenu od 9 do 11h, bez električne energije ostaće potrošači u sledećim naseljima: Leskovac, Stamnica, Bistrica, Ždrelo, Melnica, Vitovnica, Kladurevo, Vranovac, izvod Hladnjača sa pripadajućim ulicama, Veliko i Malo Laole.

U peroidu od 12 do 15h, bez struje ostaće potrošači u Srednjevu, Carevcu, Tribrodu, Ljubinju, Malom Gradištu, Pečanici i Desini.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend