Lokalne vesti

Okrugli sto u okviru sabora „Vrela Homolja“ 2018

Organizovanje okruglog stola na temu "Geografska oznaka porekla proizvoda i revitalizacija zadrugarstva u funkciji razvoja „Homolja“ je takođe sadržaj koji je obeležio prvi Dan Sabora okupivši veliki broj učesnika.

U punoj sali Pčelarskog centra govorili su predstavnici opštine Žagubica, predstavnici Republičkog Zavoda za intelektualnu svojinu, Privredne komore, Zadružnog saveza, Regionalne razvojne agencije, poslovnih banaka i Fakulteta za ekološku poljoprivredu, i to: Zoran Dragojević ispred Republičkog zavoda za intelektualnu svojinu, Danijela Kostić Todić, direktor poslovnog centra Komercijalne banke Kragujevac, Slađan Rašić ispred Fakulteta za ekološku poljoprivredu, predstavnici Ministrstva šumarstva i vodoprivrede, kao i prof. dr Cvijan Mekić, predsednik Republičkog žirija za ocenjivanje proizvoda za dodelu priznanja „Robna marka iz Srbije“ u okviru Sajma „Etno hrane i pića“.

Okrugli sto, u okviru XVI Sabora „Vrela Homolja“, organizovali su Opštinska uprava Žagubica, Odeljenje za privredu i ekonomski razvoj i Odeljenje za finansije i budžet opštine Žagubica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend