Lokalne vesti

Omogućeno plaćanje karticom u Gradskoj upravi

U Gradskoj upravi Grada Požarevca od nedavno je u upotrebi POS terminal za bezgotovinsko plaćanje putem kojeg građani mogu brzo i jednostavno, upotrebomplatne kartice, izvršiti plaćanje taksi, naknada i poreza.

Građani ovu uslugu mogu koristiti besplatno, u pisarnici u gradskom zdanju, Uslužnom centru i u Lokalnoj poreskoj administraciji.

Na ovaj način izbegava se popunjavanje uplatnica i upotreba gotovog novca, a stranke ne moraju da izlaze iz zgrade kako bi izvršile uplatu.

Ujedno, olakšan je i rad gradskih službi, pa je korist od uvođenja nove usluge obostrana.

POS terminali za bezgotovinsko plaćanje postavljeni su u saradnji sa Кancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend