Lokalne vesti

Oprezno sa vatrom tokom praznika

Pred uskršnje i prvomajske praznike Upravni odbor gradskog tela za zaštitu od požara upozorio je na zabranu loženja logorskih vatri, kao i svako loženje otvorenih vatri u parkovima i šumama.

U saopštenju se pozivaju građani da izbegnu svaku mogućnost da paljenjem ili nepažljivim rukovanjem plamenom ugroze ličnu i bezbednost drugih građana.

Gradsko telo za zaštitu od požara podseća na kaznene mere propisane Zakonom o posebnim merama zaštite od požara. Protiv prekršioca se pokreće prekršajni i krivični postupak, a kazne se kreću do 50.000 za fizička, odnosno do million dinara za pravna lica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend