Lokalne vesti

Oproštaj od profesora Vladimira Šukljevića

U Požarevačkoj gimnaziji održana je komemoracija povodom smrti profesora istorije Vladimira Šukljevića. Od njega su se opostile nekadašnje kolege, učenici, prijatelji i rodbina.

Na komemoraciji su pored direktorke Požarevačke gimnazije govorili nekadašnji direktor Ljubiša Obradović, profesorka Bosiljka Milić, članovi porodice i nekadašnji učenici.

Ako je istorija učiteljica života, onda je on u svojim predavinjam izvlačio iz toga ono najbolje i davao rezultate koji su činili njegov rad uspešnim , istakao je Obradović i dodao kako je Šukljević bio divan čovek i profesor kakav se samo poželeti može.

Milić je istakla da je Šukljević osoba koja je nosila oreol vaspitača, čoveka koji je častan, pošten, humanista koji je ostao uzor svojim učenicima.

Sahrana je zakazana za 14 časova na Starom groblju u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend