Lokalne vesti

Opšta bolnica dobila kancelarijski materijal

Služba neonatologije Opšte bolnice u Požarevcu dobila je kancelarijski nameštaj od Poliklinike Tectum.

Donaciju je uručila prim. dr Verica Arsenijević i poželela kolektivu Odeljenja neonatologije da im  donacija omogući olakšanje u trenucima predaha između odgovornih poslova na odeljenju, sa željom da bude što više porodilja i novorođenčadi, kako bismo svi dali doprinos rastu nataliteta, bilo izuzetnim stručnim radom bolnice ili skromnim donacijama.

„Veličina donacije nije bitna, koliko želja i spremnost da se pomogne na bilo koji način, kolektivnom saradnjom na zajedničkom zadatku poboljšanja zdravstvene zaštite i kvaliteta života našeg stanovništva“ istakla je Arsenijević.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend