Lokalne vesti

Opština Kučevo poziva građane da predlože projekte

Opština Кučevo je u procesu izrade budžeta za 2020. godinu i poziva građane da predlože projekate koji će biti finansirani javnim sredstvima.

Rok za podnošenje predloga projekata je od 7. do 20. oktobra.

Projekat koji je predložen treba da obuhvata izgradnju novih objekata ili značajne dugoročne radove na unapređenju postojećih objekata. Takođe, mogu se predložiti i projekati od interesa za lokalnu zajednicu koji ne obuhvata izgradnju objekata već skup drugih aktivnosti koje mogu unaprediti život naših sugrađana.

S obzirom da se projekti finansiraju iz budžeta opštine, važno je da projekti koji se predlažete odnose na objekte, odnosno potrebe koje su u nadležnosti lokalne samouprave.   

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend