Lokalne vesti

Opština Petrovac na Mlavi dobila novi turistički sadržaj

Opština Petrovac na Mlavi dobila nov turistički sadržaj a sve u cilju razvoja turizma i povećavanja turističke ponude.

U Gornjačkoj klisuri je za posetioce otvorena „Via ferata Gornjak“ penjačko-planinarska staza. Ispred rukovodstva opštine Petrovac na Mlavi stazu je otvorio na korišćenje predsednik opštine Duško Nedinić.

Ovaj projekat realizovan je u saradnji između Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi, Planinarskog saveza Srbije i Planinarskog društva „Gornjak“. Ovo je druga staza ovakve vrste u Srbiji, a namenjena je kako za alpiniste tako i za amaterske penjače. Dužina kompletne trase iznosi 1100 metara dok je dužina postavljene sajle 400 metara.

Za staraoca staze imenovano je Planinarsko društvo „Gornjak“ iz Petrovca na Mlavi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend