Lokalne vesti

Opština Žabari dodelila sredstva za projekte crkvi i verskih zajedinica.

Opština Žabari usvojila je predloženu listu programa i projekata crkava i verskih zajednica koji su prošli na ovogodišnjem konkursu.

Prema rešenju komisije odobrano je 7 projekata. Najviše sredstva dobila je Srpska pravoslavna crkvena opština Viteževo za projekat „Nastavak oslikavanja kupole i broda crkve kao i popravka zvonika i parohiskog doma“. Za ovaj projekat je izdovjeno 387 293,40 dinara. Za projekat krovopokrivačkih radova Crkvi Svetog proroka Ilije u Simićevu dodeljeno je 111 000 dinara, dok po 108 217,50 dinara dodeljeni Crvkenoj opštini Četereže za završetak rodova na Crkvi „Svetitelja“ u Brzohodu.

Ukupno je dodeljeno 987 100,50 dinara. Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend