Lokalne vesti

Opštini Petrovac na Mlavi više od 4 miliona dinara za mere populacione politike

U utorak 16. aprila u Beogradu, opštini Petrovac na Mlavi dodeljena su sredstva u vrednosti od 4.210.000 dinara u okviru Programa podrške za sprovođenje mera populacione politike za projekat sprovođenja mera populacione politike na području opštine Petrovac na Mlavi.

U Palati Srbije organizovano je svečano potpisivanje ugovora, koji je u ime opštine potpisao predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić, a u ime Кabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, ministarka Slavica Đukić Dejanović.

Finansijsko učešće u ovom projektu uzela je i opština Petrovac na Mlavi koja je za realizaciju ovog projekta opredelila 742.950 dinara, te je ukupna vrednost  pomenutog projekta 4.953.000 dinara.

Ugovorom je predviđeno sufinansiranje 5 mera populacione politike, između ostalih to su rešavanje problema neplodnosti, očuvanje i unapređenje reproduktivnog zdravlja kao i  edukacije iz oblasti populacione politike. Кao finalna aktivnost projekta predviđena je nabavka novog aparata za ultrazvuk i novog inkubatora za bebe.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend