Lokalne vesti

Opštini Žabari sredstva za sufinansiranje mera populacione politike

Predsednik opštine Jovan Lukić i ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Djukić Dejanović, potpisali su i ove godine ugovor o sufinansiranju mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2019.godini.

Ukupan iznos odobrenih sredstava za finansiranje ovih mera iznosi 1.779.966,00 dinara. U okviru projekta „Snižavanje pdihološke cene roditeljstva“ nabaviće se novo terensko vozilo za Službu patronaže u Domu zdravlja Žabari, kao i dva televizora i dva klima uredjaja za čekaonice na dečijem odeljenju u Domu zdravlja Žabari.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend