Lokalne vesti

Osnovci završavaju sa nastavom

Za učenike od prvog do sedmog razreda osnovnih škola danas se završava drugo polugodište, a od ponedeljka im zvanično počinje raspust.

Učenici šest srednjih škola na terijtoriji Opštine Požarevac idu do 22. juna.

Osmaci, koji su se raspustili krajem maja, sledeće nedelje polažu završni ispit, malu maturu. Test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, biće 18. juna, a iz matematike 19. juna, od deset do 12 sati.

Ove godine polovina zadataka biće nepoznata, 25 odsto pitanja su iz zbirki, dok će 25 procenata biti takođe poznati zadaci, ali sa izmenjenim redosledom odgovora ili sa izmenjenim brojevima u odnosu na zadatke iz zbirki.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend