Lokalne vesti

Osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva

Pravosnažnom presudom Apelacionog suda u Kragujevcu, Zoran Jović (42) iz Miljevića kod Golupca osuđen je na jedinstvenu kaznu od 15 godina i tri meseca zatvora, zbog ubistva Dejana Jovanovića (47) iz Mrčkovca. On je zbog ubistva prvostepeno osuđen na 15 godina, a zbog nedozvoljenog držanja i nošenja oružja na godinu dana, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od 15 godina i tri meseca.

Na presudu Višeg suda u Požarevcu, tužilac se nije žalio, jer je dosuđena maksimalna kazna, već se žalila odbrana optuženog, ali je ta žalba odbijena. Ovaj zločin izvršen je u noći između 21. i 22. novembra 2017. godine, u Dejanovoj „tojoti“, u blizini benzinske pumpe u Rabrovu. On je te noći povezao optuženog u Kučevo, ali je usput saznao da ovaj ide kod žene u koju je zaljubljen, da bi ubio njenog muža.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend