Lokalne vesti

Osuđen na deset meseci kućnog zatvora

D. P. (47) iz Požarevca osuđen je pravosnažno na deset meseci kućnog zatvora, zbog neovlašćenog nošenja i držanja vatrenog oružja i eksplozivnih naprava. Ova kazna izrečena mu je na osnovu sporazuma sa Višim javnim tužilaštvom, jer je prethodno priznao delo za koje se tereti.

Osumnjičeni je uhapšen u nedelju, 19. maja, jer je tog dana, u jutarnjim satima, pretio bombom prodavcu benzinske pumpe „Mol“ u Požarevcu. On je na pumpu stigao svojim autom, u alkoholisanom stanju, noseći u ruci bombu. Prodavcu je rekao da ga je ostavila devojka i zapretio da će sada da raznese i sebe i njega. 

Iako preplašen zbog ovih pretnji, prodavac je uspeo da ga smiri, nakon čega se Petrović svojim autom odvezao sa pumpe. O ovom slučaju prodavac je odmah obavestio policiju, koja je ubrzo uhapsila osumnjičenog i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend