Lokalne vesti

Osuđeni na 28 godina zatvora

Sud u Smederevu osudio je danas 10 osoba na zatvorsku kaznu od 28 godina i tri meseca, zbog preprodaje droge i trgovine ljudima.

Takođe, jedan optuženi je dobio uslovnu kaznu od tri meseca.

Prvooptuženi Aleksandar Z. osuđen je na sedam i po godina zatvora zbog neovlašćene proizvodnje droge i trgovine ljudima.

Sudija Slađana Bojković rekla je agenciji Beta da Aleksandar Z. i sada ima jednu nepravosnažnu presudu za neovlašćenu proizvodnju i prodaju droge.

Optuženi Milan Ž. je zbog neovlašćene proizvodnje droge i dva krivična dela trgovine ljudima osuđen na sedam i po godina zatvora.

Obojici se u kaznu računa vreme provedeno u pritvoru od 23. januara 2007. do 18. marta 2009. godine.

Dalibor M. je zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droge osuđen na šest meseci zatvora.

Sudija Bojković rekla je Beti da Dalibor M. do sada nije osuđivan, a da se nakon puštanja iz pritvora zaposlio i nije činio krivična dela.

Nenad V. je zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droge osuđen na šest meseci zatvora.

Miladin P. osuđen je na godinu dana zatvora, jer je prodavao drogu, između ostalog, i maloletnicima.

Stevan J. je za nedopuštenu proizvodnju droge osuđen na godinu dana zatvora, ali pošto je činio istovrsna dela, izrečena mu je jedinstvena kazna od tri godine i dva meseca.

Marko P. je za držanje droge osuđen na tri meseca, a Marko B. za isto delo na uslovnu kaznu od tri meseca.

Predrag M. je za dva dela trgovine ljudima, dva dela omogućavanja uživanja droge kažnjen zatvorom od tri godine i sedam meseci.

Osuđeni Đorđe P. je za trgovinu ljudima kažnjen zatvorom u trajanju od četiri godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend