Lokalne vesti

Osumnjičena za prisvajanja 500.000 dinara

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Vesne Ž.(50) iz Velikog Gradišta, zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera.

Ona je osumnjičena da je kao blagajnik preduzeća "SPIDER SERBIA" iz Beograda, koje se bavi sakupljanjem otpada i smeća na teritoriji opštine Veliko Gradište, protivpravno prisvojila preko 500.000 dinara.

Osumnjičena nije izdavala priznanice korisnicima usluga ovog preduzeća, priznanice koje je izdala sklanjala je iz blagajne a prilikom naplate računa naplaćeni iznos nije proknjižila kroz blagajnu, dok je novac zadržala.

Blagajnica je policiji dostavila svojeručno napisan spisak korisnika, datum i iznos za svakog korisnika usluga ovog preduzeća koji je protivpravno prisvojila.

Policija je proveru rada ove blagajnice započela nakon prijave građana da im ne izdaje priznanice i da im netačno vraća kusur.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend