Lokalne vesti

Osumnjičeni za pljačku zlatare privedeni istražnim sudijama

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv šest osoba koje se sumnjiče za nekoliko teških krađa.

Đura B.(33), Slobodan P.(30), Ivica S.(40), Smilja N.(25), iz Pančeva, Zoran N,(33) iz Kovina i B.N.(18) iz Alibunara sumnjiče se da su u centru Kostolca, 3. avgusta, opljačkali zlataru „Ars Long“.

Osumnjičeni su zlataru opljačkali tako što su prvo tražili da pogledaju zlatno prstenje. Kada im je prodavačica dala tacnu sa nakitom, ukrali su 50 zlatnih prstenova, istrčali iz radnje i pobegli automobilom „audi A6“.

Oni se sumnjiče i da su u februara ove godine, Požarevljanki koja je podigla veću sumu novca u Glavnoj gradskoj pošti u Požarevcu, ukrali tašnu sa dinarskim i deviznim novcem.

Policija sumnjiči Ivici S. i za veći broj krađa na požarevačkoj zelenoj pijaci kada je, uglavnom, ženama koje su kupovale namirnice na pijaci iz tašni krao novčanike.

Policija traga za Đurom B. i Smiljom N., dok su ostali uz krivične prijave predati nadležnim istražnim sudijama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend