Lokalne vesti

Osumnjičeni za više teških krađa

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Stevana I.(21) iz Simićeva, zbog osnovane sumnje da je zajedno sa još četvoricom maloletnika iz istog mesta, izvršio više krivičnih dela teških krađa i krađa.

Oni se   sumnjiče  da su  u poslednje tri  godine u selima na teritoriji Opštine Žabari,  izvršili  veći broj  provala kuća i ugostiteljskih objekata meštana ovih sela koji žive  i rade  u inostranstvu  i u čijim kućama  dok su oni na privremenom radu  u inostranstvu niko ne živi.

Policija osnovano sumnja da su obijali  vrata i prozre  i tako ulazili  u kuće iz kojih su oduzimali zlatni nakit, tehničke uređaje,  skutere, motore, alkoholna pića. 

Pokradene  predmete skladištili su  u iznajmljenoj kući   u Simićevu,    prodavali  zainteresovanim kupcima   u Požarevcu i Aleksandrovcu, a novac delili.

Policija je jedan deo pokradenih predmeta pronašla  u  iznajmljenoj kući  u Simićevu i vratila ih vlasnicima. Krivična prijava protiv osumnjičenih podneta je  Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend