Lokalne vesti

Osvajači za 900.000 dinara u novogodišnjoj noći?

Za novogodišnju noć u centru Požarevca najverovatnije sviraće grupa Osvajači.

Turistička organizacija pokrenula je pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda za javnu nabavku usluge izvođenja koncerta grupe Osvajači.

U postupku se pregovara sa agencijom za poslovne aktivnosti „Lazabu“ iz Beograda.

Nabavkom je predviđeno da će izvođenje ovog koncerta za doček Nove godine na Trgu oslobođenja“ u Požarevcu biti u potpunosti plaćen avansno, 5 dana pre zaključenja ugovora.

U javnoj nabavci nije navedena procenjena vrednost koncerta, a u planu javnih nabavki Turističke organizacije Grada Požarevca je baš upravo za koncert Osvajača predviđeno 900.000 dinara.

Radio Boom 93 je nedavno pokrenuo anketu na svom sajtu sa pitanjem „Koga biste na Trgu za Novu godinu“. Od 400 ljudi koji su učestvovali u anketi, svega 3,5 odsto poželelo je baš Osvajače. Većinu glasova, 230 ili 57,5 odsto dobila je opcija „nikog, sve pare u humanitarne svrhe“.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend