Lokalne vesti

Otkazuju se putovanja u Italiju preko agencija

Putovanja koja su bila planirana za sever Italije preko turističkih agencija se otkazuju, a putnici imaju mogućnost povraćaja novca saopštila je Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (YUTA). Kako je za Boom 93 rečeno u agenciji Uspeh u Požarevcu, većina agencija sa kojima oni rade otkazuju putovanja za Italiju.

Otkazana su putovanja u Veneciju na završnicu karnevala, jer je zbog virusa karneval prekinut, kao i tura za Rim koja je bila predviđena za 8. mart.

„Budući da je Ministarstvo spoljnih poslova dalo preporuku da se ne putuje u delove Italije koji su trenutno zahvaćeni korona virusom, agencije sa kojima sarađujemo počele su da otkazuju ture za Italiju koje su u ovo doba godine aktuelne, a to su pre svega Venecija, Rim i Toskana“, kažu u turističkoj agenciji Uspeh.

Prema njenim rečima agencija će postupati prema preporukama Ministarstva.

U Asocijaciji apeluju na sve putnike koji su ugovorili putovanja preko turističkih agencija u Srbiji da budu u kontaktu sa organizatorima putovanja koji će, shodno aktuelnoj situaciji, učiniti sve da izađu u susret putnicima, povraćajem, kada i gde je to moguće, ili zamenom destinacija.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend