Lokalne vesti

Otpis kamate na dug poreskih obveznika

Gradska uprava u Požarevcu pozvala je sve poreske obveznike po osnovu lokalnih javnih prihoda da do kraja godine uplate glavnicu duga i kamatu za tekeću godinu, kako bi se ostvarili otpis kamate na obaveze u 2011.godini.

Obveznici koji do kraja godine uplate glavni dug po osnovu poreza na imovinu, lokalne komunalne takse i naknade za korišćenje građevinskog zemljišta, biće otpisana kamata na obaveze koje su dospele za plaćanje 31.12.

Zamenica gradonačelnika Vukica Vasić ranije je rekla da se radi o stimulativnoj meri za građane, kao i da će gubici od otpisa kamate biti manji od prihoda koji se očeukuju od uplate glavnog duga.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend