Lokalne vesti

Otvaranje novog postrojenja na izvorištu Ključ

Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer sutra će otvoriti postrojenje za vodosnabdevanje na vodoizvorištu Ključ u Požarevcu.

Pored Dežera svečanosti će prisustvovati ministri Božidar Đelić, Oliver Dulić i Saša Dragin. Prethodno će visoka delegacija sa gradonačelnikom Miodragom Milosavljevićem posetiti srednju poljoprivrednu školu „Sonja Marinković". Nakon otvaranja postrojenja na vodoizvorištu, ciju je izgradnju Evropska unija finansirala sa 2.750.000 evra, predstavnici lokalne samouprave će sa gostima posetiti novo naselje za izbegla lica u Uzun Mirkovoj ulici.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend