Lokalne vesti

Otvoren novi CBT salon u Požarevcu

U Požarevcu, u ulici Đure Đakovića bb, otvoren je novi prodajni salon CBT - Centra Bele Tehnike. Novi salon se prostire na više od 450 metara kvadratnih prodajnog prostora.

CBT svoj koncept poslovanja bazira na kvalitetu robe najnovije generacije brendova koje uvozi i plasira na tržište Srbije, i po najpovoljnijim uslovima i pristupačnim cenama. U novom prodajnom CBT salonu za potrošače je obezbeđen popust do 30 posto na više od 200 artikala, u trajanju od 27. do 29. maja. CBT u svom širokom asortimanu nudi samostojeće i ugradne tehnike, kućne i kuhinjske aparate, klima uređaje, audio-video opremu, uređaje za grejanje i mnogo toga drugog.

Radno vreme novog CBT prodajnog salona je do 21h radnim danima, a subotom do 18h.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend