Lokalne vesti

Otvoren novoasfaltiran putni pravac Melnica – Vitovnica

U naselju Melnica danas su otvorena za saobraćaj dva novoasfaltirana putna pravca u dužini od 1400 metara, koji povezuje naselja Melnica i Manastirica i 170 metara u naselju Melnica.

Ovom događaju je prisustvovalo rukovodstvo opštine Petrovac na Mlavi na čelu sa predsednikom Duškom Nedinićem. Presecanjem vrpce predsednika opštine Duška Nedinića, predsednika Skupštine opštine Milančeta Aćimovića i predsednika mesne zajednice Melnica Vladana Stanojlovića, svečano su otvoreni novoasfaltirani putni pravci. Ovo je još jedna u velikom nizu investicija u putnu infrastrukturu na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend