Lokalne vesti

Otvoren parking kod robne kuće

Parking u Sinđelićevoj ulici u Požarevcu asfaltiran je u petak, obeležen i spreman za parkiranje u nedelju, a za vozače je otvoren tek danas, nakon posete gradskih funkcionera.

Parking je proteklih godina bio u lošem stanju, a za njegovo asfaltiranje i obeležavanje izdvojeno je oko milion dinara iz investicija Direkcije za izgradnju.

Parking ima 39 mesta, a i dalje će biti otvorenog tipa.

Direktor Direkcije za izgradnju Slavko Živković kaže da je parking dobro nivelisan i da se voda ne zadržava na asfaltnoj podlozi. Onje rekao da se sa Vodovodom i kanalizacijom trenutno u gradu radi na čišćenju slivnika i odvoda kišne kanalizacije i da će svi odvodi biti očišćeni do kraja oktobra.

Kako pouzdano saznaje Boom 93, prilikom čišćenja odvoda u Kosovskoj ulici, otkriveno je da slivnici nisu povezani na odvodne cevi. To je razlog zbog čega je kovoz plavio nakon jačih padavina. 

Živković nije ni potvrdio ni porekao ovu informaciju.

Inače, asfaltiranje parkinga pored robne kuće nalazi se u programu obeležavanja Dana oslobođenja Požarevca. Pored ove investicije, narednog ponedeljka biće obeležen i početak radova na uvođenju kišne, fekalne i vodovodne mreže u novoj industrijskoj zoni.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend