Lokalne vesti

Otvorena Međunarodna likovna kolonija

Sedma Međunarodna likovna kolonija ULUSA „Čačalica 2011“ svečano je otvorena u organizaciji kluba „Milene Pavlović Barili“.

„Mi želimo da ovaj rad podržimo i verifikujemo na pravi način. To je zadatak svih nas, kao što je zadatak umetnika da ostave dela koja će ostati upamćena i koja će stalno podizati kulturni nivo i kulturnu svest", rekao je Goran Petrović, načelnik Braničevskog upravnog okruga.

 

Rade Bojović, predsednik udruženja likovnih stvaralaca „Milena Pavlović Barili" izjavio je da je ova kolonija značajna, jer ujedno obeležava 60 godina rada i postojanja od udruženja likovnih stvaralaca koje je formirano 1951.godine od strane 6 zaljubljenika u likovno stvaralaštvo.

 

Kolonija će trajati 5 dana u ekološkom domu na Čačalici.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend