Lokalne vesti

Otvorena nova fabrika Majekava Srb u Smederevu

U Smederevu je otvorena nova fabrika Majekawa Srb za proizvodnju velikih rashladnih sistema.

Otvaranju su prisustvovali ambasador Japana u Beogradu Đunići Marujama, gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović, direktori japanske kompanije iz Evrope  i druge zvanice. 

Japanska  fabrika  nalazi se u Slobodnoj zoni grada Smedereva i za sada u postojećoj hali radi 33 radnika koji su obučavani u Belgiji.  Kako je najavio generalni direktor  preduzeća  Žikica Andrejević,  u planu je da  se pored postojeće  izgrade još dve hale u kojima će se uposliti  ukupno 270 radnika.

Kao simbol zajedništva i prijateljstva Srbije i Japana  u krugu fabrike,   drvo  japanske trešnje  posadili su  ambasador Japana u Beogradu  Đunići  Marujama, zatim gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović, vlasnik  kompanije Sin Majakava,  zatim  direktori,  za  Majekawa Srbija  Žikica Andrejević, njegov zamenik Hatanda Cujoši  i direktor  Majakava Jurope Jan Bone.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend