Lokalne vesti

Otvorene prijave za StartIN 2.0 program za razvoj tehnoloških startapova

Prijave za "StartIN program - druga generacija" zvanično su otvorene za sve startap timove i trajaće do 15. marta. StartIN program, koji realizuje InCentarHub u saradnji sa više od 20 mentora i istaknutih eksperata iz domaće preduzetničke zajednice, kreiran da podrži razvoj startapa u ranoj fazi i da omogući njihovu spremnost za finasiranje i prvu investiciju.

Nakon što je prva generacija od 5 timova uspešno završila svoje inicijalno startap putovanje, StartIN je prepoznat kao jedan od visokokvalitetnih program za razvoj tehnoloških startapova. To nam je dalo snagu da nastavimo dalje sa ciljem da omogućimo podršku svima koji žele da pokrenu svoj biznis, ali i sa druge strane da doprinesemo oživljavanju startap ekosistema u Srbiji.

– StartIN program nam je omogućio da definišemo i detaljnije razradimo sve zadatke pri osnivanju i razvoju jednog startup-a. Zahvaljujući dobijenom znanju iz biznisa, finansija, marketinga i mnogih drugih oblasti, sada smo na uspešnom putu ka lansiranju našeg proizvoda – kažu iz AlgiOx tima prve generacije koji je razvio proizvod za prečišćavanje vazduha koji koristi alge umesto konvencionalnih filtera.

Programska direktorka InCentra, Ana Milićević istakla je da je posebnost ovog programa to što timovi i po završetku imaju podršku naredna tri meseca i ostaju „zaraženi“ startap načinom razmišljanja i odnosom prema realnosti kreiranja biznisa postaju deo startap zajednice.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend