Lokalne vesti

Parada ponosa – događaj 2010.

Posetioci sajta radija Boom 93 kao najznačajniji događaj u protekloj godini označili su održavanje parade ponosa. Odmah za paradom sa gotovo podjednakim brojem glasova nalazi se osvajanje Dejvis kupa.

U anketi sajta bilo je ponuđeno šest događaja koji su se prema našem mišljenju izdvojili u 2010.godini. Više od trećine glasača glasalo je za Paradu ponosa, nešto manje za osvajanje Dejvis kupa, dok je za Kecmanovu trojku u 6 stotih delova sekunde pre kraja utakmice Partizana sa Cibonom glasao svaki šesti učesnik ankete.
Manje od 10 odsto odsto glasova dobilo je ukidanje vojnog roka, kao i izbor patrijarha i zlatna medalja svetske šampionke u streljaštvu Zorane Arunović.

U anketi je učestvovala 161 osoba.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend