Lokalne vesti

„Pažljivko“ i opština za bezbednost dece u saobraćaju

U prepunoj sali Кulturnog centra u Velikom Gradištu, pred 250 predškolaca i prvaka u pratnji vaspitača i učitelja, održana je edukativna predstava “Pažljivkova pravila u saobraćaju“.

Predstavu je realizovala Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa Savetom za bezbednost u saobraćaju opštine Veliko Gradište kao najbolji način da se deci približe i objasne pravila u saobraćaju kako bi se zaštitila, pre svega, na putu do škole, ali i u svakodnevnom životu.

Da je predstava pravi način obraćanja najmlađoj populaciji pokazalo je i oduševljenje dece koja su pokazala izuzetnu interakciju i zainteresovanost.

Ovom prilikom, Agencija je svakom detetu poklonila priručnik “Pažljivkova pravila“ i svetloodbojne trake za bezbednost u saobraćaju, a Savet za bezbednost saobraćaja i Udruženje vozača Veliko Gradište svetloodbojni prsluk sa logom ovih institucija i škole.

Ove akcije imaju za cilj jačanje svesti i roditelja i dece radi podizanja nivoa bezbednosti u saobraćaju kako bi se smanjio broj poginule i povređene dece u saobraćajnim nezgodama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend