Lokalne vesti

Pehar Evropskih šampiona u Požarevcu (FOTO)

Odbojkaški klub Mladi radnik i Grad Požarevac priredili su prijem za člana Odbojkaške reprezentacije Srbije, koja je u Parizu osvojila Evropsko prvnstvo, Nikolu Pekovića.

Na prijemu u gradskom zdanju Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca je rekao da je Nikola Peković najbolji reprezent požarevačke odbojkaške škole u državnom timu.

„Vidim armiju dece koja će zakucati na vrata odbojkaških klubava Mladi radnik, VGSK-a i ostalih koji uče mlade ovoj lepoj igri, inspirisanih Nikolom Pekovićem, kapitenom Nemanjom Petrićem, koji je punu afirmaciju stekao u Mladom radniku“  istakao je Spasović.

Nikola Peković, član reprezentacije Srbije i osvajač Evropskog prvenstva izrazio je zadovoljstvo što je u rodni grad doneo medalju i pehar sa Evropskog prvenstva i istakao da mu to dosta znači.

„Čast mi je, pored toga što sam predstavljao svoju državu, što sam  predstavljao i svoj grad, svoj matični klub, svoju školu, svoje drugare i na kraju i svoju porodicu“ naglasio je Peković.

U čast posete Evropskog šampiona, Nikole Pekovića, na Stadionu malih sportova u Sportskom centru Požarevac odžran je čas odbojke za najmlađe sugradjane. Mladi Požarevljani su imali prilike da vide pehar Evropskih šampiona i da razgovaraju i da se fotografišu sa Nikolom Pekovićem.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend