Lokalne vesti

Penzionerima martovska penzija na račune odjednom 10. aprila uz jednokratnu pomoć

Martovske penzije koje bi penzionerima trebalo da budu isplaćene u aprilu dva puta, biće isplaćene odjednom i to 10. aprila, uz pomoć države od 4.000 dinara, najavio je juče predsednik Aleksandar Vučić.

Takođe, najavljeno je da ni plate u javnom sektoru, kao ni minimalac neće biti smanjene.

On je istakao i da je Srbija odlučivati u narednim danima o daljim merama, da se do sada gledalo kako da se ublaži tragedija, a da se sada kreće u kontranapad.

Odredba da stariji od 65 godina nedeljom mogu u kupovinu od 4 do 7, ostaje na snazi, uz napomenu najstarijima da idu u kupovinu samo ukoliko su im namirnice zaista potrebne i uz upozorenje da im svaki izlazak može ugroziti život.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend