Lokalne vesti

Pešačka zona naredne godine?

Idejni projekti rekonstrukcije gradskog parka i pešačke zone u Požarevcu su završeni. Gradonačelnik Požarevca rekao je da će uredjenje parka biti započeto ove godine, a uređenje pešačke zone u centru tokom 2012.godine.

Pre nego što se počne zatvranje centra grada, neophodno je izvršiti zamenu i postavljanje svih komunalnih vodova u centru, izgraditi kružni tok na Bulevaru, postaviti semafore kod Više tehničke škole, proširiti neke ulice, izgraditi trotoare i urediti parking mesta, kaže Miodrag Milosavljević i dodaje da se na tome radi.

Gradonačelnik Požarevca je rekao i da će biti javne rasprave za uređenje parka i pešačke zone, ali ne pre nego što se projekti usaglase sa planskim dokumentima grada.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend