Lokalne vesti

Pet godina smrti Miloševića

Danas se navršava pet godina od smrti bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, haškog optuženika Slobodana Miloševića. Udruženje "Sloboda" organizovalo je kompletno obeležavanje godišnjice smrti u Požarevcu.

Od rukovodstva Socijalističke partije Srbije danas je na Miloševićevom grobu u dvorištu njegove porodične kuće u Požarevcu bio samo Milutin Mrkonjić.

"Svi (iz vrha SPS-a) su na svojim zadacima. Ivica Dačić je u Turskoj, Slavica Djukić-Dejanović predsedava skupštinom, Žarko Obradović  razgovara sa ministrom Hrvatske. Prema tome, nema potrebe praviti oko toga bilo kakve spekulacije", rekao je Mrkonjić.

Mrkonjić kaže da je došao na Miloševićev grob kao prijatelj, a ne kao funkcioner.

Na Miloševićevom grobu danas je bilo nešto više od 100 ljudi. Viđen je i Momir Bulatović koji je u Požarevac došao organizovano sa grupom Miloševićevih poklonika iz Crne Gore.

Nakon obilaska groba, u Požarevačkom Centru za kulturu udruženje "Sloboda" danas je predstavilo knjigu "Takvog ga znam" koja predstavlja zbornik izjava o Slobodanu Miloševiću.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend