Lokalne vesti

Peti sajam zapošljavanja u 2011.

Peti sajam zapošljavanja u 2011. godini u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijale Požarevac, održaće se u sredu, 26. oktobra u sali motela “Vrelo” u Žagubici u vremenu od 11 do 13h.

Za ovaj sajam učešće je potvrdilo 12 poslodavaca sa ukupnim potrebama od 84 slobodnih radnih mesta, saopšteno je iz Filijale u Požarevcu.

Od strane Filijale za zapošljavanje ciljano je pozvano preko 300 nezaposlenih lica koja poseduju znanja I veštine koje su potrebne za obavljanje poslova kod poslodavaca učesnika sajma, a koja su prijavljena na evidenciju organizacionih jedinica Žagubica i Petrovac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend