Lokalne vesti

Petrovac na Mlavi domaćin turnira u tenisu

Na teniskim terenima u gradskom parku u Petrovcu na Mlavi održan je amaterski teniski turnir koji je okupio veći broj takmičara.

Pobednik ovogodišnjeg turnira je Uroš Miladinović, drugo mesto osvojio je Nikola Jovanović, dok je trećeplasirana bila Staša Srbulović.

Amaterski teniski turnir se održava pod pokroviteljstvom opštine Petrovac na Mlavi u organizaciji Direkcije za omladinu i sport i Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi. Ispred lokalne samoprave najboljim takmičarima medalje i nagrade uručio je zamenuik predsednika opštine Goran Ristić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend