Lokalne vesti

Petrovac na Mlavi zatvara ugostiteljske objekte

Štab za vanredne situacije u Petrovcu na Mlavi doneo je zaključak o zatvaranju ugostiteljskih objekata, kladionica i ostalih priređivača igara na sreću od petka 20. marta na teritoriji ove opštine.

Prema ovom zaključku Zatvaraju se svi ugostiteljski objekti (restorani, kafići, barovi i ostali objekti u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost) na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi, počev od 20.marta, osim onih koji vrše uslužnu delatnost i isporuku hrane i pića bez zadržavanja u objektu i bez mogućnosti služenja pića.

Zatvaraju se kladionice i ostali priređivači igara na sreću na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi počev od 20.marta.

Svi pravni subjekti na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi u obavezi su da do 19 časova 19.marta uklone sve stolove, stolice, mobilijare, izložbenu robu, reklame sa javne površine, u cilju dezinfekcije istih.

Ovaj zaključak stupa na snagu danom donošenja a biće objavljen na internet portalu opštine Petrovac na Mlavi i oglasnoj tabli opštine Petrovac na Mlavi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend