Lokalne vesti

“Piloti” zatvaraju centar grada

Povodom realizacije predviđenog programa obeležavanja Dana oslobođenja grada Požarevca u Prvom i Drugom svetskom ratu, izvršiće se obustava saobraćaja u ulicama Tabačka čaršija, Trg oslobođenja, Drinska (do ulice 15. oktobra) i Lenjinova u periodu od 8 časova 15. oktobra do 8 časova 16. oktobra.

Povodom obeležavanja 15. oktobra, na Trgu Oslobođenja za Požarevljane koncert će održati Kiki Lesendrić i grupa “Piloti” od 21 čas.

JКP “Parking servis” Požarevac obaveštava vlasnike vozila da je potrebno da sutra 15. oktobra pomere svoja vozila iz ulica Tabačka čaršija, Trg oslobođenja i Lenjinove, obzirom da će iste biti zatvorene za saobraćaj od 8 časova 15. oktobra do 8 časova 16. oktobra zbog održavanja manifestacija povodom obeležavanja Dana oslobođenja u Prvom i Drugom svetskom ratu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend