Lokalne vesti

Plen iz razbojništva potrošen u restoranu

Požarevačka policija uhapsila je Filipa K.(24) i Borislava Ž. (23) obojica iz Požarevca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Krivična prijava podneta je i protiv maloletnog D.D. zbog sumnje da je dvojici osumnjičenih pomagao u izvršenju krivičnog dela razbojništva.

U četvrtak, 16. januara, oko 20.30 časova, dvojica razbojnika, maskirana ženskim najlon čarapama, upala su u prodavnicu mešovite robe “ Dali” u Požarevcu. Jedan je preteći odgurnuo radnicu u drugi kraj prodavnice, dok je drugi iz kase oduzeo dnevni pazar oko 30.000 dinara. Dok su oni oduzimali novac maloletni izvršilac je ispred prodavnice čuvao stražu.

Pošto su oduzeli novac sva trojica su pobegla, bacila čarape i rukavice u blizini železničke stanice, taksijem se odvezli do obližnjeg restorana i sav novac potrošili na hranu i piće.

Policija će osumnjičene u zakonom predvidjenom roku uz krivičnu prijavu predati Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend