Lokalne vesti

Počela rekonstrukcija škole u Burovcu

Otpočeta rekonstrukcija osnovne škole „Sveta Mihajlović“ u Burovcu. Nakon katastrofalnih poplava za manje od dva meseca lokalna samouprava uspela je da u rekordno kratkom roku obezbedi projektno-tehničku dokumentaciju, sprovede tender po hitnom postupku i nađe izvor finansiranja za ovaj kapitalni projekat.

Nakon završetka radova škola će biti u potpuno novom ruhu, sa novim krovnim pokrivačem, termoizolacijom, pvc stolarijom, kotlarnicom na biomasu, sa parternim uređenjem dvorišta i novim igralištem sa tartan podlogom. Uporedo sa ovim radovima, teku radovi i na rekonstrukcijki osnovne škole u Krviju koja je takođe oštećena u poplavama. Vrednost radova na objektu osnovne škole u Burovcu procenjena je na 96 miliona dinara sa PDV-om a objekta škole u Krviju na 35 miliona dinara. Sredstva za realizaciju ovih projekta obezbeđena su preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. Radove su ispred lokalne samouprave obišli predsednik opštine Duško Nedinić, predsednik Skupštine Milanče Aćimović, pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović i Boris Gvozdić. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend