Lokalne vesti

Počeli radovi na kružnom toku. Sutra se najavljuju nove izmene saobraćaja zbog PP odreda

Dan posle Đurđevdana, počeli su radovi na izgradnji kružnog toka kod Višeg suda u Požarevcu.

Zbog radova nije moguće da se iz ulice Jovana Šerbanovića prođe ka autobuskoj stanici, odnosno prema pijaci Krug, dok je saobraćajnom signalizacijom i čunjevima na putu trasiran prolaz vozilima kroz deo raskrsnice ulicom Moše Pijade. Najavljeno je da će sutra gradski menadžer i direktor Toplifikacije najaviti nove radove u ulici PP odred, kao i nove izmene u saobraćaju.

Ispred raskrsnice kod Doma zdravlja postavljeni su saobraćajni znaci da je ulica Jovana Šerbanovića slepa, a vozila najdalje mogu do zgrade Prekršajnog suda.

Ovakav režim saobraćaja trebalo bi da bude na snazi do sredine juna, a nanknadno biće saopšteno kako će se raditi u ostalim fazama pretvaranja raskrsnice u kružni tok. Prema najavama iz gradske uprave, čitav posao bi trebalo da se završi u julu.

Uporedo sa ovim radovima kreće se i sa radovima u Požarevačkog partizanskog odreda koje bi javnosti sutra zvanično trebalo da najave direktor Toplifikacije i gradski menadžer. Radi se o još jednoj vitalnoj saobraćajnici i novom preusmeravanju saobraćaja u gradu koji se zbog otvaranja gradilišta ovih dana usporen i sve teže se odvija.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend