Lokalne vesti

Počelo asfaltiranje ulice Nikole Graonića u Kostolcu

Stanovnici ulice Nikole Graonića u Кostolcu uskoro će dobiti novi asfalt, nove trotoare, kao i novi parking. Rekonstrukcija ulice sa novom asfaltnom podlogom obuhvatiće deonicu ulice Nikole Graonića, počev od ulice Bože Dimitrijevića do početka Porečke ulice.

Na kompletnoj deonici ulice izvršiće se i kompletna sanacija trotoara, kao i sanacija i asfaltiranje parkinga iza kostolačke pijace.

Radovi su zvanično otpočeli ove nedelje, a izvođač radova je Preduzeće za puteve „Požarevac“ doo sa podizvođačem „Nisko gradnja“ doo Smederevska Palanka. Ugovorena vrednost investicije iznosi 7.855.420,27.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend