Lokalne vesti

Počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Kostolcu

Radovi na postavljanju novogodišnje rasvete počeli su 14. novembra u Кostolcu, a planirano je da ceo grad bude ukrašen do kraja meseca.

Postavljanje novogodišnje rasvete započeto je tokom novembra kako bi se na vreme mogle zamenniiti neke lampe ukoliko nisu ispravne. Novogodišnja dekoracija biće postavljena u ulici Veljka Dugoševića, Stevana Nemanje, u Jadranskoj ulici, zatim u ulici Bože Dimitrijevića, Nikole Tesle, Trudbeničkoj ulici i Кarađorđevoj.

U Кostolcu pored stare rasvete biće postavljena i nova praznična dekoracija. Iz budžeta Gradske opštine Кostolac ove godine za nabavku nove novogodišnje rasvete izdvojena su sredstva u iznosu od 3.307.440,00 dinara. Nabavljeno je preko 250 dekorativnih novogodišnjih motiva sa led svetlećim crevom i to u obliku pahulje, novogodišnjeg zvona, zatim u obliku otvorene zvezde i zvezde sa kracima, kao i led padajuća svetla sa efektom zvezde padalice.
 
Izvođač radova je „Stars LTD“ doo iz Beograda.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend