Društvo Lokalne vesti Naše pare

Početak rada novog pogona u industrijskoj zoni u oktobru

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca najavio je početak rada novog preduzeća koje je zakupilo hale u nekadašnjoj „šećerani“. Spasović je rekao da će se ovo preduzeće baviti reciklažom pet ambalaže.

Bane Spasović je kazao da je reč o investitoru iz Evropske unije.

Spasović je naglasio da je investitor zakupio oko 10 000 kvadratnih metara i da su pogoni spremni za početak rada.

„Investitor je već u novom pogonu zaposlio oko 50 ljudi. Očekuje se završetak trafostanice 1 koja treba da bude završena do kraja meseca ili početkom oktobra. Posle izgradnje ove trafostanice investitor će imati dovoljno električne energije za puštanje u rad svih njihovih pogona“ kazao je Spasović.

Spasović je rekao da je investitor dobio sve dozvole i saglasnosti preko republičkih organa i da se početak rada očekuje u oktobru.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend